Balloon-Simple-ArrowNon
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Reglement Crimi Events


Graag willen wij u erop wijzen dat Crimi Events een Nederlandse organisatie is en dat de communicatie gedurende de hele dag hoofdzakelijk in het Nederlands zal zijn.

Wij beschikken over marshalls die u indien nodig uitleg in het Engels of Duits kunnen geven. Echter verwachten wij van de deelnemers dat zij bekend met zijn met de Nederlandse taal en ons reglement.

Indien u deelneemt aan één van onze evenementen gaat u automatisch akkoord met het reglement en onze algemene voorwaarden.

Indien men niet op een event komt opdagen en/of er geen bericht op tijd is gestuurd om zich af te melden, of u meld zich binnen de 7 dagen voor het event af, bestaat de kans dat u een betaallink toegestuurd krijgt van 15 euro per persoon. Dit zijn de gemaakte onkosten die Crimi Events heeft opgelopen. Deze regel is ingevoerd, om het aantal loze aanmeldingen terug te dringen.

Indien men binnen 7 dagen voor een event zich aanmeld is bovenstaande regel ook van toepassing, ben er dus bewust van dat als u zich aanmeld, dat u ook komt.

Bij een overtreding (Hoofdstuk 9) zal er een aantekening op uw polsbandje gemaakt worden en bij 3 aantekeningen zijn wij helaas genoodzaakt om u van het evenement te verwijderen zonder restitutie van de entree.

Hieronder vind u de minimale leeftijden om deel te mogen nemen aan één van onze evenementen;
 
  • 14-16 jaar met begeleiding van ouders/voogd
  • 16-18 jaar met schriftelijke goedkeuring van de ouders/voogd (download)
Tot de leeftijd van 18 jaar is het verplicht om gebruik te maken van een full face mask. Vanaf 18 jaar en ouder is het niet meer verplicht, echter raden wij ten zeer strengsten aan om deze toch aan te schaffen en te gebruiken. Indien men letsel aan het gezicht op loopt door het niet dragen van een full face mask kan hiervan Crimi Events niet aansprakelijk worden worden gesteld.
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste Airsofters,
Belangrijk!!!!!!

Per 1 Juli gaan reserveringen nog enkel via de nieuwe website: www.airsoftevents.be. Deze is reeds online
We zitten nu in een overgangsfase, dus u kunt nu ook nog via deze website reserveren voor de events voor juni maar ook via de nieuwe website
Aub niet via alle 2 de websites reserveren. Of via crimi-events.com of via airsoftevents.be
Dank u wel voor u begrip!!!


Chers airsofteurs,
Important ! ! ! ! ! !
À partir du 1er juillet, les réservations se feront uniquement via le nouveau site web : www.airsoftevents.be. Il est déjà en ligne.
Nous sommes actuellement en phase de transition, vous pouvez donc toujours réserver via ce site pour les événements du mois de juin, mais aussi via le nouveau site.
Merci de ne pas réserver sur les deux sites. Que ce soit via crimi-events.com ou via airsoftevents.be.
Merci pour votre compréhension !!!

Dear Airsofters,
Important!!!!!!
As of July 1st, reservations will only be accepted through the new website: www.airsoftevents.be. This website is already online.
We are currently in a transition phase, so you can still make reservations for events in June through this website as well as the new website.
Please do not make reservations through both websites. Either through crimi-events.com or airsoftevents.be
Thank you for your understanding!!!

Mvg
Crimi-Events/ASA