Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Reglement Crimi Events


Graag willen wij u erop wijzen dat Crimi Events een Nederlandse organisatie is en dat de communicatie gedurende de hele dag hoofdzakelijk in het Nederlands zal zijn.

Wij beschikken over marshalls die u indien nodig uitleg in het Engels of Duits kunnen geven. Echter verwachten wij van de deelnemers dat zij bekend met zijn met de Nederlandse taal en ons reglement.

Indien u deelneemt aan één van onze evenementen gaat u automatisch akkoord met het reglement en onze algemene voorwaarden.

Indien men niet op een event komt opdagen en/of er geen bericht op tijd is gestuurd om zich af te melden, of u meld zich binnen de 7 dagen voor het event af, bestaat de kans dat u een betaallink toegestuurd krijgt van 15 euro per persoon. Dit zijn de gemaakte onkosten die Crimi Events heeft opgelopen. Deze regel is ingevoerd, om het aantal loze aanmeldingen terug te dringen.

Indien men binnen 7 dagen voor een event zich aanmeld is bovenstaande regel ook van toepassing, ben er dus bewust van dat als u zich aanmeld, dat u ook komt.

Bij een overtreding (Hoofdstuk 9) zal er een aantekening op uw polsbandje gemaakt worden en bij 3 aantekeningen zijn wij helaas genoodzaakt om u van het evenement te verwijderen zonder restitutie van de entree.

Hieronder vind u de minimale leeftijden om deel te mogen nemen aan één van onze evenementen;
 
  • 14-16 jaar met begeleiding van ouders/voogd
  • 16-18 jaar met schriftelijke goedkeuring van de ouders/voogd (download)
Tot de leeftijd van 18 jaar is het verplicht om gebruik te maken van een full face mask. Vanaf 18 jaar en ouder is het niet meer verplicht, echter raden wij ten zeer strengsten aan om deze toch aan te schaffen en te gebruiken. Indien men letsel aan het gezicht op loopt door het niet dragen van een full face mask kan hiervan Crimi Events niet aansprakelijk worden worden gesteld.
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies