Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

The ChambersThe Chambers is een van de allermooiste airsoft-terreinen. Het terrein is ongeveer 7 hectare groot en geweldig ingericht. De buitenrand word grotendeels gevormd door een oud ongecultiveerd bos, het Bois de Tihange. Met meer dan voldoende cover-mogelijkheden. Midden op het terrein ligt een schitterend, oud CQB-gedeelte met een binnenplein. Kelders, begane grond en een eerste verdieping, niet allemaal met elkaar verbonden, maar als je de weg weet…

Tussen het CQB-gedeelte en het bos ligt een redelijk open terrein. Bomen (en soms het hoge gras) vormen de enige cover die je daar hebt. In het bos liggen, diagonaal tegenover elkaar, twee basecamps met ieder hun eigen basecamp-respawn.
Adres:
Chemin de Saint Loup 1
Hoei (Tihange)

België

Faciliteiten:
Parkeerplaats op het terrein, Toiletten, Catering, Huurkits, Overdekte kleedruimtes


Fort BarchonFort Barchon is een fort nabij het Belgische dorpje Barchon. Het was een van de 12 forten van de ring van forten rond Luik. Het fort werd zowel in de Eerste Wereldoorlog als in de Tweede Wereldoorlog gebruikt.

Het fort heeft de vorm van een driehoek en het fortterrein heeft een oppervlakte van 13 hectare. Het geheel wordt omgeven door een droge gracht van 3 meter diep en 15 meter breed. De bezetting van het fort bestond uit 300 artilleristen en 90 infanteristen.
Adres:
Rue du Fort
4671 Blégny
België

Faciliteiten:
Parkeerplaats op het terrein, Toiletten, Catering, Huurkits, Overdekte kleedruimtes

Fort KnoxFort Knox of anders gezegd het fort van Koningshooikt is al langere tijd een unieke airsoft locatie. Met de nodige heuvels en imposante gangen is het één van de meest bekende airsoftterreinen van Vlaanderen.

Het terrein telt een 4 Ha en heeft een ondergronds gangenstelsel met kamers en nissen. Bovenop het fort staan er 2 bunkers die in verbinding staan met de ondergrondse gangen.
Adres:
Donderheide 3
2500 Koningshooikt
België

Faciliteiten:
Parkeerplaats naast het terrein, Toiletten, Catering, Huurkits, Overdekte kleedruimtes

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.