Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Laser shooting

Sinds 2023 hebben we een nieuw concept, namelijk laser shooten. We begrijpen best dat misschien voor sommige mensen of gezinsleden, airsoft iets te heftig is of te pijnlijk. Daarom dat we nu ook lasershooten aanbieden op onze locatie Nuketown in Westmalle.

Het gebruik van onze laser wapens is een van de hoogtepunten van ons lasershoot systeem. Realistische laserguns, het reloaden, limited ammo, het aanvullen van supplies en het healen van levenspunten zorgen voor een ongekend realistische gameplay.

Bij ons kun je genieten van langere games in vergelijking met andere organisatoren van lasershoot evenementen. We begrijpen dat je wilt dat de gameplay zo lang mogelijk duurt, zodat je optimaal kunt genieten van het spel.

Ons speelveld is speciaal ontworpen voor realistische games en biedt een unieke ervaring. Het veld is niet alleen geschikt voor lasershoot spellen, maar wordt ook gebruikt voor airsoft evenementen en professionele trainingen. Hierdoor is het speelveld geoptimaliseerd voor een realistische tactische gameplay en biedt het verschillende uitdagende elementen zoals obstakels, schuilplaatsen en strategische punten.

Het is de perfecte activiteit voor vriendenuitjes, teambuildings, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en verjaardag parties. 

Lijkt u dat wat? Kijk dan op onze ander website: www.laserwars.be voor meer informatie.
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies