Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Fort de Jouy 15-10-2022 en 16-10-2022
Fort de Jouy 15-10-2022 en 16-10-2022
Locatie: Fort de Jouy
€ 70,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Operation Retaliation

LEES ONDERSTAANDE INFO GOED DOOR!!!!

MAX 120 personen op het terrein!!!
MAX 20 snipers(10 in elk team)

Tickets zijn alleen weekend tickets. Dag tickets zijn niet mogelijk.

Eten en drinken moet zelf voor gezorgd worden. Alle rommel en afval wordt weer meegenomen door de persoon of personen die het meegenomen heeft of hebben. De plek waar u gekampeerd heeft wordt netjes achtergelaten, zoals u het ook aangetroffen heeft, toen u arriveerde. Voor u weg gaat wordt alles gecontroleerd. Bij constatering van afval na u vertrek volgt een boete via een betaallink.

Aanmeld procedure:
U besteld voor het event de tickets op deze website. U rond de bestelling af met betalen aan de poort. U krijgt een betaalink van het bedrag wat u besteld heeft, waarmee u via IDEAL of BANCONTACT kunt betalen. U status veranderd dan naar GERESERVEERD. U wordt op de lijst gezet en u heeft 14 dagen de tijd om het bedrag te betalen. Heeft u betaald wordt u status veranderd in afgerond en ziet u betaald staan. U reservering is definitief. Indien u niet binnen 14 dagen betaald heeft, wordt u reservering geannuleerd. U kunt dan geen aanspraak meer maken op de tickets. U dient dan weer een nieuwe reservering te maken. LET OP!!!!: Betaald is betaald. Er is geen resitutie mogelijk van het betaalde bedrag. Indien u niet wilt komen of kunt komen, kunt u alleen nog het ticket doorverkopen aan iemand ander. Dus als u reserveert, WEES ER ZEKER VAN DAT U OOK DAADWERKELIJK KOMT. Er wordt hierop GEEN uitzondering op gemaakt.

Toegestane BB's: 
  • Alle biologische bb's tot 0.46 gram in Frankrijk. 
Tijden:
Vrijdag 14 Oktober:

Aankomst vanaf 12.00 uur

Zaterdag 15 Oktober:
Begin van het spel vanaf 09.00 uur tot en met 15.00 uur
Zaterdag avond van 19.00 uur tot en met 22.00 uur 

Zondag 16 Oktober:
Begin van het spel 09.00 uur t/m 15.00 uur

Maandag 17 Oktober:
Voor 10.00 uur dient iedereen vertrokken te zijn


Bekijk ons reglement op: www.crimi-events.com/reglement

Indien u deelneemt aan één van onze evenementen gaat u automatisch akkoord met het reglement. Zorg dat u op de hoogte bent van de briefing regels en de andere informatie die u meegestuurt krijgt via mail bij de status "AFGEROND"
Dit voorkomt veel frustraties en verwarring.

U kunt de inkom enkel op voorhand betalen. 

Let op: Indien men niet op een event komt opdagen of u meld zich voor het event af, is er GEEN RESITUTIE MOGELIJK van het betaalde bedrag!!!!

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies